De 5 bästa dejtingsajterna för mobilen

dejtingDejting på nätet har länge varit populärt och idag finns det mängder med dejtingsajter där man kan skapa en profil och träffa andra singlar. De senaste åren har nätdejting utvecklats enormt mycket, allt för att göra det så lätt och smidigt som möjligt att använda. Idag kopplar man samman nätdejtingtjänsterna med sociala medier och mobila appar, vilket innebär att man inte ens behöver skapa en profil. Tjänsten hämtar all personlig information från t.ex Facebook och skapar en profil av informationen, på det viset får man med intressen, profilbilder och mycket mer per automatik.

De 5 bästa dejtingsajterna

Efter att ha testat de flesta dejtingsajter som finns så har vi tagit fram de i vårt tycke fem bästa dejtingsajterna som erbjuder de smartaste funktionerna och som verkar mest populära bland Svenska singlar. Genom att använda en eller flera av dessa så kan vi garantera att man förr eller senare hittar en passande match och att man får riktigt roligt under tiden man söker. De fem bästa sajterna är:

  • Match.com
  • Badoo
  • Zoosk
  • FirstDate
  • E-Darling

Dessa dejtingsajter kan du läsa mer om på Dejtingplatsen som också har flera bra guider, bl.a om mobil dejting.

Hur bra fungerar mobil dejting?

V har tittat närmare på några av de populäraste tjänsterna och det är faktiskt ganska imponerande hur enkelt och snabbt man kan registrera sig, skapa en profil och börja interagera med andra människor. De flesta dejtingsajter har smarta funktioner där man kan bläddra bland bilder från passande singlar och man väljer sedan ”JA” eller ”NEJ” beroende på om personen verkar intressant eller inte. Om du klickar ”JA” på en person som också klickar ”JA” på dig så får båda ett meddelande som berättar att det uppstått en matchning mellan er. Dessa tjänster har blivit så pass bra att de näst intill är beroendeframkallande.

Platsinställningar ger dig avståndet direkt

En annan mycket smart funtion som börjat användas på dejtingsajter är platsinställningar. Genom att använda mobilens GPS-funktion så registreras det automatiskt i profilen vart du bor. Om du hittar en intressant singel så kan du oftast direkt se vart personen bor och hur långt det är mellan er. Detta är en funktion som visat sig mycket användbar och som många gånger är avgörande för hur intressant en person är.